Velkommen til Flyttemateriell

Skal du flytte? Er du ute etter emballasje eller flytteesker? Da er du på riktig sted. Vi selger flytteesker, emballasje og diverse pappesker i forskjellige størrelser via vårt nett butikk. Uansett størrelse og stil du ønsker, er vi alltid klare til å levere det beste til våre kunder. Vi har forskjellige pakker for kunder som kan få den beste på den mest fornuftige prisen. Vårt mål er enkelt, å gi det beste utvalget til den billigste prisen.

Du vil få dine flyttekasser levert på døren på kveldstid eller når som helst på dagtid. Da sparer du mye tid, som du kan bruke på andre ting.

Våre tjenester øker tilliten din når du vet at du kjøper flytteesker på den laveste satsen, slik at du kan prøve våre flytteesker uten frykt for å bruke mye penger. Vi kjøper emballasje direkte fra et ledende papir produsent. Ingen mellomledd. Ingen dyre lageranlegg eller markedsføring programmer. Vi passerer besparelser til deg. Vi begynte å selge direkte til forbrukerne, og det er grunnen til at vi kan tilby deg kvalitets pappesker til meget lave priser. Vi virkelig forstå ditt behov for presis levering og kvalitetsprodukt.

I tillegg til pappesker selger vi alt av nødvendig flytte utstyr for eksempel Bærestropper/ Bæreseler, bobleplast, skille papir, kvalitets søppelsekker/ søppelposer, pakke teip OSV …

Bestill fra oss og se forskjellen.  Vi sørger for å gjøre våre kunder fornøyde ved å gi gode for dem.

Hvorfor velge oss?

Levering samme dag

Dersom du bestiller før kl 13, kan du få varene samme dag om du bor i Oslo, Akershus, Bærum og Asker. Tast inn ditt postnummer for å sjekke om vi kan levere på kveldstid i ditt område.

Prisgaranti

Vi er så sikker på at våre priser er de beste, garanterer vi dem med vår billigste prisgaranti. Dersom du finner bedre tilbud med hjemlevering, så matcher vi prisen og i tillegg du skal få 10% rabatt.

14 dagers returrett

Dersom endrer behovet ditt og du trenger ikke produktet, bare returnere den innen (14) dager fra leverings ankomst dagen for full refusjon. Vi vil kreditere kortet ved mottak av vårt lager.

Kjøp nå, betale senere

Flytting er en kostbar prosess. Oppussing, nye møbler, flyttebyrå. Vi tilbyr delbetalingsløsninger som gir dere frihet til å velge selv når dere ønsker å ta kostnaden på flytteprosessen. Vi samarbeider med Klarna, som er en av Nordens største på delbetaling og faktura løsninger. Du kan såklart også betale med vanlig debit eller kreditt kort.

Produktgaranti

Vi garanterer at du vi få den beste kvalitets produkt. Dersom du er ikke fornøyd med kvaliteten, kan du returnere produktet. Du vil få hele beløpet tilbake.